Online ulkoiluvaatteita
 
Etusivu >  Privacy

Privacy

Arendakatera.fi tietoja annat meille johtaja. Sinä, luotamme saada tarvitsemansa tiedot antaa resursseja. Meidän täytyy aina suojata henkilötietoja emmekä tarjoa ratkaisua pitämään tiedot turvassa ja estää luvattoman pääsyn tietoihin. Ajoittain, muita ryhmiä, kuten yhtiöiden, teemme urheilun kertoo sinulle tietoa ryhmä.

Mitä tietoja keräämme?
Tiedämme kaikki yksityiskohdat. Jos haluat, voit tilata uutiskirjeen tai esimerkiksi (esim sähköposti, Facebook, Twitter, tai ota yhteyttä meihin) meille millään tavalla myymälöissämme. Salasanat, käyttäjätunnukset, yhteystiedot, tietojen, datan, mieltymyksiä, kiinnostuksen ja valitukset tietoja. Milloin tahansa sivustollamme tai myymälöissämme, myös kerätty tietoa. Tämä hankinta oli osto tavaroiden ja niihin liittyvien tietojen teiltä, ​​kuten päivämäärä ja kellonaika, jotka liittyvät luottokorttien käytöstä.

Joskus auttaa ehkäisemään petoksia ja todentaminen kuvattu alla, jotta yleisön pääsy Internetiin markkinointi tiedot (esimerkiksi emme voi vahvistaa tarkkaa osoitetta yksityiskohtainen kuvaus).

Pidämme myös millainen laite etsit tuotetta, odotamme teidän työtila. Evästeet keräävät tietoa. Lisätietoja tutustumalla evästeen

Meidän täytyy nähdä, miten tiedot?
Käytämme tietoja vastaamaan tuotteen. Teemme myös kolmansien osapuolten kanssa jakaa tietoa voidakseen auttaa saavuttamaan tämän, se on kaikki amerikkalainen toimintaa. Esimerkiksi tietoja, kuten Trust parantamaan tarjottavien palvelujen laatua ja voi levitä Feefo kolmas riippumaton tarkistaa sivuston auttamalla tasolla. Jos haluat ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, sisällyttää kolmannen osapuolen palautetta kokemuksestasi. Et halua kommenttisi anonyymisti.

Osana markkinointisuunnitelma, me ja tiedonkeruu voidaan tehdä kolmansien osapuolten kanssa. Sitten käyttää tätä tietoa tuottaa tilastoja asiakkaillemme. Tuotteita, palveluja, ja päätämme kuunnella teitä ja kertoa ja uskon, että on kiinnostunut tarjoamaan erikoistarjouksen auttaa.